Creatief schrijven

Ingangseisen: geen, dit is een basiscursus

Wil je jezelf verrassen met eigen teksten en ideeën? In deze basiscursus Creatief schrijven maak je in zeven lessen kennis met verschillende schrijfbegrippen. Je ontdekt dat je barst van de inspiratie. In de lessen leer je door te doen: je schrijft veel en wisselt uit met je medecursisten. Je krijgt gerichte en verrassende opdrachten en tips. Iedere week is er de mogelijkheid om verdiepingsopdrachten te doen waarop je per mail feedback krijgt.

Aan het eind van de cursus heb je verschillende aanzetten gemaakt waar je na de cursus mee verder kunt. Wat je nodig hebt? Een open geest, en pen en papier. Het schrijfplezier volgt vanzelf!
 
Wat je leert:

  • Zelf schrijven
  • Schrijfbegrippen zoals zintuiglijk schrijven, personages, dialogen, perspectief, setting, verhaalopbouw
  • Hoe je vanuit verschillende ingangen tot schrijven kunt komen
  • Hoe je met je tekst een bepaald effect kan bereiken bij je lezer
     
Coronamaatregelen
Wat doet Parnassos om jouw bezoek veilig te maken? We volgen hiervoor de richtlijnen van het RIVM. Hier lees je welke maatregelen Parnassos heeft genomen en wat we van jou vragen .

Aangescherpte maatregelen
Mochten er omstandigheden ontstaan waardoor lesgeven in Parnassos niet meer mogelijk is, dan gaat deze cursus online verder. Door je in te schrijven voor deze cursus ga je hiermee akkoord.

Lesdata
Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.

 

Over de docent:
Annet Bremen

Cursusprijs 105,00/157,50/210,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 7 weken; Aantal deelnemers 8 - 10

Start/Tijd do  4-3-2021 / 15:15-17:15
DocentAnnet Bremen
  Afgelast
 
Start/Tijd do  4-3-2021 / 17:45-19:45
DocentAnnet Bremen
 
 
Start/Tijd do  6-5-2021 / 15:15-17:15
DocentAnnet Bremen
  Afgelast
 
Start/Tijd do  6-5-2021 / 17:45-19:45
DocentAnnet Bremen
 
 

Kijk hier voor meer tariefinformatie

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren