Stem- en presentatiecoaching

Ingangseisen : geen

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn spreekstem beter wil leren kennen en gebruiken. We nemen eventuele stemproblemen onder de loep en je leert je beter te presenteren in bijvoorbeeld werksituaties. Het accent ligt op goed technisch stemgebruik, inleving en echtheid. We houden ons bezig met ontspanning, goede ademhaling, koppeling adem-stem, articulatie, helderheid, volume, intonatie en overtuiging. Iedereen krijgt hierbij gerichte persoonlijke aandacht. Daarnaast werk je aan een eigen presentatie of vertelling. Iedereen krijgt drie keer de mogelijkheid om een presentatie te houden, die we met elkaar bekijken en waarbij je professionele aanwijzingen krijgt van de docent.
Een leuke en leerzame cursus voor iedereen die beter wil leren spreken in het openbaar.

Wat je leert:

  • Goed technisch stemgebruik, inleving en echtheid
  • Voorbereiden en presenteren van eigen vertelling of presentatie
  • Persoonlijke feedback an docent en medecursisten


Coronamaatregelen
Wat doet Parnassos om jouw bezoek veilig te maken? We volgen hiervoor de richtlijnen van het RIVM. Hier lees je welke maatregelen Parnassos heeft genomen en wat we van jou vragen .

Aangescherpte maatregelen
Mochten er omstandigheden ontstaan waardoor lesgeven in Parnassos niet meer mogelijk is, dan gaat deze cursus online verder. Door je in te schrijven voor deze cursus ga je hiermee akkoord.

Lesdata:

Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.

Over de docent:
Willy Nap

Cursusprijs 85,00/127,50/170,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 7 weken; Aantal deelnemers 6 - 6

Start/Tijd wo  3-3-2021 / 17:00-18:30
DocentWilly Nap
 
 
Start/Tijd wo  12-5-2021 / 17:00-18:30
DocentWilly Nap
 
 

Kijk hier voor meer tariefinformatie

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren