Theaterscènes schrijven (online) NIEUW!

Ingangseisen: geen. Voor zowel beginners als gevorderden

LET OP: Dit is een online cursus. Deze cursus maakt gebruik van Microsoft Teams . Zorg dat dit programma bij aanvang van je cursus op je device staat en goed werkt.

Door verschillende schrijfopdrachten leer je een ?writersblock? ontwijken. Je ontwikkelt verschillende tactieken om aan een (theater)tekst te beginnen en te vertrekken vanuit allerlei inspiratiebronnen. In een kleine groep bespreek je elkaars teksten en ontdek je hoe je een tekst spannend, interessant en prikkelend maakt. Je leert hoe je je teksten verbetert. Zij vormen de handvatten om je eigen stem en uniciteit als schrijver te vinden.

Wat je leert:

  • Hoe je kan beginnen aan een (theater)tekst.
  • Je teksten kritisch bekijken en verbeteren.
  • Je eigen stijl als schrijver ontwikkelen.
  • Je mag ook niet-theaterteksten schrijven, zolang het onder creatief schrijven valt.
Lesdata:
Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.

Over de docent:
Sietse Remmers

Cursusprijs 140,00/210,00/280,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 7 weken; Aantal deelnemers 6 - 6

Start/Tijd di  4-5-2021 / 19:00-20:30
DocentSietse Remmers
  Afgelast
 

Kijk hier voor meer tariefinformatie

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren