Creatief denken (online) NIEUW!


Ingangseisen: geen

LET OP: Dit is een online cursus. Deze cursus maakt gebruik van Microsoft Teams . Zorg dat dit programma bij aanvang van je cursus op je device staat en goed werkt.
 
Een cursus vol creatief plezier. Wil je graag creatief bezig zijn, maar loop je vast door een gebrek aan inspiratie? Tijdens deze cursus gaan we aan de slag om nieuwe manieren van denken, kijken en ervaren te ontdekken, stimuleren en ontwikkelen. Je ontdekt verrassende invalshoeken, vindt inspiratie op onverwachte plekken, leert jezelf beter kennen en ontdekt hoe je op ieder moment creativiteit in jezelf kunt aanwakkeren.
 
Wat je leert:

  • een arsenaal aan methodes om jezelf uit een creatieve blokade te trekken
  • jezelf verlossen van je innerlijke criticus
  • buiten de gebaande paden treden – schilder je boek of schrijf je schilderij
  • een creatieve modus vinden die bij jou past
  • je eigen unieke kijk op de wereld vinden en definiëren
Lesdata
Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.

Over de docent:
Naftalie Vader

Cursusprijs 105,00/157,50/210,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 7 weken; Aantal deelnemers 8 - 10

Start/Tijd wo  3-3-2021 / 19:00-21:00
DocentNaftalie Vader
  Afgelast
 

Kijk hier voor meer tariefinformatie

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren