Personages schrijven: helden en antihelden (online) NIEUW!


Ingangseisen: geen

LET OP: Dit is een online cursus. Deze cursus maakt gebruik van Microsoft Teams . Zorg dat dit programma bij aanvang van je cursus op je device staat en goed werkt.
 
Heb je weleens een boek gelezen of een film gezien waarvan het personage onder je huid kroop? Zou je zelf ook zulke personages willen schrijven? Tijdens deze cursus duiken we diep in de wereld van personageontwikkeling en kijken we naar alle manieren waarop schrijvers in fictie ervoor zorgen dat een personage tot leven komt.
 
Wat je leert:

  • hoe je van een personage een persoonlijkheid maakt
  • welke soorten helden en anti-helden er zijn
  • waar je inspiratie vindt voor het bedenken van personages
  • hoe je complexe en geloofwaardige personages ontwikkelt
  • hoe fascinerende personages schrijft die de kijker/lezer niet meer loslaten
Lesdata
Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.

Over de docent:
Naftalie Vader

Cursusprijs 105,00/157,50/210,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 7 weken; Aantal deelnemers 8 - 10

Start/Tijd di  4-5-2021 / 19:00-21:00
DocentNaftalie Vader
 
 

Kijk hier voor meer tariefinformatie

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren