Creatief schrijven vervolg (7 weken) NIEUW!


Ingangseisen: Creatief schrijven basis. Heb je deze cursus niet in het verleden bij Annet Bremen gevolgd en heb je toch interesse? Neem dan contact op met de cursusadministratie voor de mogelijkheden.

Hoe werk je een idee uit tot een afgerond, kort verhaal?
In deze cursus doorloop je in zeven lessen dat schrijfproces en verfijn je je techniek. Aan de hand van opdrachten schrijf en verken je je verhaal. Daarnaast lees je werk van anderen om je te laten inspireren en om de kunst af te kijken, en lees en bespreek je elkaars werk.

Wat je leert:

  • Het doorlopen van het hele schrijfproces: van het eerste idee tot de laatste versie, inclusief herschrijfrondes.
  • Het verdiepen en verfijnen van je schrijftechnieken, zoals plotontwikkeling, personageopbouw, show don’t tell.
  • Keuzes maken: wat zijn essentiële onderdelen van je verhaal en wat laat je beter weg?

Lesdata
Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.

Over de docent:
Annet Bremen

Cursusprijs 180,00/270,00/360,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 7 weken; Aantal deelnemers 8 - 10

Start/Tijd do  22-9-2022 / 20:15-22:15
DocentAnnet Bremen
  Inschrijven
 

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren