Creatief denken (5 weken)

 
Een cursus vol creatief plezier. Wil je graag creatief bezig zijn, maar loop je vast door een gebrek aan inspiratie? Tijdens deze cursus gaan we aan de slag om nieuwe manieren van denken, kijken en ervaren te ontdekken, stimuleren en ontwikkelen. Je ontdekt verrassende invalshoeken, vindt inspiratie op onverwachte plekken, leert jezelf beter kennen en ontdekt hoe je op ieder moment creativiteit in jezelf kunt aanwakkeren.
 
Wat je leert:

  • een arsenaal aan methodes om jezelf uit een creatieve blokade te trekken
  • jezelf verlossen van je innerlijke criticus
  • buiten de gebaande paden treden – schilder je boek of schrijf je schilderij
  • een creatieve modus vinden die bij jou past
  • je eigen unieke kijk op de wereld vinden en definiëren

Lesdata
Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.

Over de docent:
Naftalie Vader

Cursusprijs 82,50/123,75/165,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 5 weken; Aantal deelnemers 8 - 10

Start/Tijd wo  21-9-2022 / 18:00-20:00
DocentNaftalie Vader
  Inschrijven
 

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren