Stem- en presentatiecoaching (5 weken)

Ingangseisen : geen
?
Let op: dit is een 5-weekse cursus.
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn spreekstem beter wil leren kennen en gebruiken. We nemen eventuele stemproblemen onder de loep en je leert je beter te presenteren in bijvoorbeeld werksituaties. Het accent ligt op goed presenteren, inleving en echtheid. We houden ons bezig met ontspanning, goede ademhaling, koppeling adem-stem, articulatie, helderheid, volume, intonatie en overtuiging. Iedereen krijgt hierbij gerichte persoonlijke aandacht. Daarnaast werk je aan een eigen presentatie of vertelling. Iedereen krijgt twee keer de mogelijkheid om een presentatie te houden, die we met elkaar bekijken en waarbij je professionele aanwijzingen krijgt van de docent. Een leuke en leerzame cursus voor iedereen die beter wil leren spreken in het openbaar.

Wat je leert:
·       Goed technisch stemgebruik, inleving en echtheid
·       Voorbereiden en presenteren van eigen vertelling of presentatie
·       Persoonlijke feedback van docent en medecursisten

Lesdata:
Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling. 

Over de docent:
Willy Nap

Cursusprijs 65,00/97,50/130,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 5 weken; Aantal deelnemers 6 - 6

Start/Tijd wo  21-9-2022 / 16:30-18:00
DocentWilly Nap
  Inschrijven
 
Start/Tijd wo  2-11-2022 / 16:30-18:00
DocentWilly Nap
  Inschrijven
 

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren