Creatief schrijven

Ingangseisen: geen, dit is een basiscursus.

Let op: dit is 5-weekse cursus.

Wil je jezelf verrassen met eigen teksten en ideeën? In deze basiscursus Creatief schrijven maak je in vijf lessen kennis met verschillende schrijfbegrippen. Je ontdekt dat je barst van de inspiratie. In de lessen leer je door te doen: je schrijft veel en wisselt uit met je medecursisten. Je krijgt gerichte en verrassende opdrachten en tips. Iedere week is er de mogelijkheid om verdiepingsopdrachten te doen waarop je per mail feedback krijgt.

Aan het eind van de cursus heb je verschillende aanzetten gemaakt waar je na de cursus mee verder kunt. Wat je nodig hebt? Een open geest, en pen en papier. Het schrijfplezier volgt vanzelf!
 
Wat je leert:

  • Zelf schrijven
  • Schrijfbegrippen zoals zintuiglijk schrijven, personages, dialogen, setting, verhaalopbouw
  • Hoe je vanuit verschillende ingangen tot schrijven kunt komen
  • Hoe je met je tekst een bepaald effect kan bereiken bij je lezer

Lesdata
Deze cursus zal in principe gedurende de gehele cursus wekelijks op dezelfde dag en tijd plaatsvinden. Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.


Early bird korting voor UU-studenten
UU-student? Via het Nationaal Programma Onderwijs krijgen early birds van 16 januari t/m 16 februari 20% extra korting op cursussen die starten vanaf 20 februari.  Deze korting komt bovenop de 50% studentenkorting die je al krijgt en wordt automatisch verrekend bij de inschrijving. Let op: de early bird korting is beperkt beschikbaar. Op = op, dus wees er snel bij! 


Over de docent:
Annet Bremen

Cursusprijs 130,00/195,00/260,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 5 weken; Aantal deelnemers 8 - 10

Start/Tijd wo  15-3-2023 / 18:00-20:00
DocentAnnet Bremen
  Inschrijven
 
Start/Tijd wo  15-3-2023 / 20:15-22:15
DocentAnnet Bremen
  Inschrijven
 

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Schrijven en presenteren