TuftenIngangseisen: Geen! Iedereen kan iets moois maken met deze techniek.

In de cursus tuften leer je hoe je met behulp van een tuftpistool zelf een (wand)kleed maakt. Dit doe je door garen door een doek te schieten. Dat is heel leuk om te doen. Best fysiek, maar niet al te zwaar. Perfect om even uit je hoofd te komen en tegelijkertijd iets moois te maken. Alle aspecten van het tuften komen in de cursus aan bod. We zoeken uit wat ons inspireert en hoe we daar een ontwerp mee kunnen maken, leren over de materialen die nodig zijn voor tuften, hoe een tuftpistool werkt en hoe je van je getufte werk een kleed kunt maken dat helemaal af is en zo op de vloer of aan de muur kan.

  • Hoe je een tuftpistool bedient
  • Hoe je vorm en kleur inzet om een kleed te ontwerpen
  • Hoe je een eindproduct maakt van je getufte textiel
De cursusprijs is inclusief € 50,- materiaalkosten per persoon!

Lesdata
Mocht er een les uitvallen wegens een feestdag of wegens andere oorzaken (bijv. ziekte docent, organisatorische redenen), dan zal de les aan het eind van het cursusprogramma worden ingehaald. Houd er dus rekening mee dat een cursus hierdoor enkele weken kan uitlopen. Je kan in onze voorwaarden meer lezen over deze regeling.


Early bird korting voor UU-studenten
UU-student? Via het Nationaal Programma Onderwijs krijgen early birds van 16 januari t/m 16 februari 20% extra korting op cursussen die starten vanaf 20 februari.  Deze korting komt bovenop de 50% studentenkorting die je al krijgt en wordt automatisch verrekend bij de inschrijving. Let op: de early bird korting is beperkt beschikbaar. Op = op, dus wees er snel bij! 


Over de docent:
Rosa de Rijk

Cursusprijs 115,00/147,50/180,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 4 weken; Aantal deelnemers 6 - 7

Start/Tijd ma  6-3-2023 / 18:00-20:00
DocentRosa de Rijk
  Inschrijven
 
Start/Tijd ma  1-5-2023 / 18:00-20:00
DocentRosa de Rijk
  Inschrijven
 

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Beeldend