Object schilderen: Dit is echt mijn ding! NIEUW!

Ingangseisen: geen

Schilder een voorwerp dat betekenis heeft voor jou!  In deze korte schildercursus gaan we het voorwerp van alle kanten belichten. Inzoomen,bestuderen door goed te kijken, maar ook omdraaien, vervormen en abstraheren. Je leert beeldend associëren zodat je een persoonlijke touch aan je werk kunt geven! Neem jouw eigen voorwerp mee, waar je een persoonlijke binding mee hebt, of waarvan je de vormen speciaal vindt. Ook zijn er in het atelier voorwerpen aanwezig om je eigen te maken.

Wat je leert:

  • Schilderen naar de waarneming
  • Leren abstraheren
  • Assemblage
  • Beeldend associëren
Materialen zijn bij de cursusprijs inbegrepen!


Early bird korting voor UU-studenten
UU-student? Via het Nationaal Programma Onderwijs krijgen early birds van 16 januari t/m 16 februari 20% extra korting op cursussen die starten vanaf 20 februari.  Deze korting komt bovenop de 50% studentenkorting die je al krijgt en wordt automatisch verrekend bij de inschrijving. Let op: de early bird korting is beperkt beschikbaar. Op = op, dus wees er snel bij! 


Over de docent:
Sandra den Ouden

Cursusprijs 80,00/120,00/160,00 (Kijk hier voor meer tariefinformatie)
Duur 5 weken; Aantal deelnemers 8 - 10

Start/Tijd wo  18-1-2023 / 20:15-22:15
DocentSandra den Ouden
  Afgelast
 

Is de cursus vol? In sommige gevallen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Neem dan contact op met Parnassos en informeer naar eventuele andere mogelijkheden.

Terug naar Beeldend