Willy Nap studeerde Zang op het Utrechts Conservatorium. Daarna volgden er musicaltrainingen bij Alberto ter Dust, de grootste musical zangcoach van Nederland. Willy heeft gespeeld in verschillende landelijke muziektheaterproducties, zoals de musical; "De Tijdaffaire" met o.a.  Danny de Munk,  Liesbeth List en Adèle Bloemendaal. In andere landelijke theaterproducties heeft ze hoofdrollen gezongen in de grote theaters van Nederland en België. De laatste jaren staat Willy op het podium met een eigen muziek(theater)programma, in samenwerking met pianist Bam Commijs.
Willy is een veelzijdig zangeres met een groot inzicht in de zangtechniek voor zowel licht-klassiek als populair repertoire. Het is haar passie om deze techniek aan anderen over te brengen.

Willy presenteerde tien jaar lang bij TV 2, waar ze doorbrak met het programma "De Disneyclub",  dat zij samen met Jochem van Gelder en Mike Starink presenteerde.  Daarnaast deed o.a.  "Het Klokhuis"  en  "Het Zevende Venster". In de cursus Stem- en presentatiecoaching weet zij je de basistechnieken van goed presenteren precies uit te leggen.

www.willynap.nl
Terug naar Stem- en presentatiecoaching